Cand vorbim despre dezvoltarea proiectelor web personalizate, folosim metoda AGILE. Incepem prin evaluarea nevoilor clientilor, atribuim proiectul unui Manager de Proiect si desemnam echipa responsabila. Stabilim un set de obiective, planificam activitatea, impartim sarcinile in sprinturi, iar apoi incepem sa programam! Folosind AGILE, obtinem intotdeauna rezultatele dorite la timpul stabilit.

Ne place sa imbinam nevoile reale ale unei afaceri cu solutiile tehnice potrivite. Din experienta noastra, stim ca Symfony este cea mai indicata solutie pentru personalizarea proiectelor web.

  • Echipa experimentata de programatori Symfony;
  • Mai bine de 4 ani experienta de lucru cu Symfony;
  • Concentrati pe satisfactia clientilor;
  • Planificarea si managementul proiectelor prin metoda AGILE;
  • QA foarte bine pregatiti;
  • Parteneri in dezvoltarea codului Symfony.
symfony-logo

Personalizare completa

Symfony este alegerea perfecta pentru eficientizarea procesului de creare si mentenanta a aplicatiilor web, precum si pentru inlocuirea sarcinilor repetitive de programare. Programatorii nostri controleaza in totalitate configurarile: se poate personaliza aproape orice! Astfel, proiectul tau poate fi adaptat oricand.

Aducem valoare adaugata

Folosind Symfony, programatorii nostri se pot concentra pe caracteristici ce aduc valoare adaugata proiectelor noastre, ele fiind esentiale pentru clienti. Activitatea noastra, in standardele PHP, face ca interactiunea dintre aplicatii si restul sistemului informatic sa fie una usoara, ceea ce simplifica in egala masura procesul de testare si export.

Programatori talentati

Cu INNOBYTE esti mereu pe maini sigure. Programatorii nostri seniori sunt specializati Symfony si au solutia pentru orice proiect iti doresti. Avem o experienta larga in dezvoltarea, customizarea si implementarea proiectelor, astfel tu o sa primesti o solutie online completa, intr-un timp rezonabil.
Nici noua nu ne plac amanarile!

Totul e Mobile

Avem cunostintele necesare pentru a construi design responsive sau versiuni mobile pentru solutia ta online.
Folosind PHP construim solutii online adaptabile, ce au timp rapid de incarcare si pot fi recunoscute foarte usor de motoarele de cautare ca: Google, Bing si Yahoo.

Obtine o estimare a proiectului tau! Gratis! Contacteaza-ne