Cine a spus ca la birou nu te poti distra?

Aici, la Innobyte, nu suntem doar colegi, ci o comunitate de prieteni pasionati de tehnologie. Atunci cand vine vorba de munca, ne dedicam 100% proiectelor noastre. Insa, dupa program, ne place sa petrecem timp impreuna si sa ne punem colegii la incercare cu activitati si provocari.

Inno Chef

InnoChef este versiunea noastra pentru “Master Chef”, doar ca este mult mai amuzanta! O data pe an, colegii cu talent la gatit ne surprind cu preparate delicioase. Prepararea se face acasa, iar la birou noi ne bucuram de degustare. Timp de doua ore gustam si votam preparatele, iar la final oferim titlul de InnoChef celui mai priceput bucatar! 

Team Buildingul Anual

In fiecare an, in principiu in apropierea lunii Aprilie, organizam teambuildingul companiei si aniversam inca un an de Innobyte pentru ca luna noastra aniversara este, ati ghicit, aprilie. Ii spunem team building, dar este mai mult o oportunitate de a ne demonstra noua insine, inca o data, ca suntem mai mult decat colegi, mai degraba o familie.

InnoTalks


Invatarea continua este hrana pentru suflet si minte! Au trecut mai bine de doi ani de cand am lansat InnoTalks, o serie de prezentari tinute la sediul Innobyte, de catre colegi. Folosim experienta si cunostintele noastre pentru a invata unii de la ceilalti, si o facem intotdeauna intr-un mod cat mai distractiv. Acoperim topicuri precum web development, testare, cele mai noi tehnologii, project management, start-up-uri si multe altele.

InnoPool Parties


Stim ca suntem buni la programare, dar cand vine vorba de petreceri la piscina, suntem campioni la balaceala si distractie! Vara, atunci cand nu ne racorim la birou cu pauze de inghetata, ne poti gasi cel mai probabil la piscina, acolo unde ne place sa petrecem timp impreuna. Nu ne putem imagina un mod mai bun de a petrece vara!

Obtine o estimare pentru proiectul tau! Contacteaza-ne