Iubim provocarile!

In timp ce munca noastra necesita multa atentie si devotament, facem tot ce se poate pentru a crea o comunitate puternica in interiorul INNOBYTE si un mediu de lucru placut. Vrem sa construim povesti autentice si experiente inspirationale pentru toti membrii echipei.

Ne place sa ne punem la incercare colegii cu diverse provocari interne. Ne propunem sa ne dezvoltam aptitudinile si de asemenea sa ne distram impreuna. Vinerea este ziua in care toata magia prinde viata (vinerile noastre au cate o tematica).

Inno Chef

 

InnoChef este versiunea noastra pentru “Master Chef” doar ca este mult mai amuzanta si cu siguranta si mult mai delicioasa. Toti colegii cu talent la gatit sunt invitati sa ne bucure papilele gustative. Prepararea se face acasa iar la birou ne bucuram de degustare. Timp de 2 ore gustam si votam preparatele si avem chiar si un logo pentru aceasta initiativa.

Team Buildingul Anual

 

In fiecare an, in principiu in apropierea lui Aprilie, organizam teambuildingul companiei si aniversam inca un an de Innobyte pentru ca luna noastra aniversara este, ati ghicit, luna aprilie.

Obtine o estimare pentru proiectul tau! Gratis! Contacteaza-ne