• We are trusted partners of:
BlogOnline newsComunicate de presa

Innobyte se alătură luptei pentru stoparea pandemiei COVID-19

By April 10, 2020 No Comments

Innobyte, unul dintre principalii jucători din piața de dezvoltare web, mobile și comerț online din România, se alătură demersurilor Fondului de urgență pentru spitale – Asociația Magic și contribuie la strângerea de fonduri pentru dotarea spitalelor din România.

 

În contextul actual, al pandemiei COVID-19, Innobyte se adresează deținătorilor de magazine online dezvoltate pe platforma Magento 2 și îi încurajează să ofere posibilitatea clienților să plătească online, cu cardul, prin integrarea modulului de plata online PayU, dezvoltat de Innobyte în parteneriat cu PayU. Pentru fiecare modul vândut, Innobyte va dona 50 Euro Asociației Magic. Sumele strânse sunt destinate dotării spitalelor cu materiale de protecție, consumabile și echipamente de spital necesare. 

Extensia dezvoltată de Innobyte aduce în platforma Magento toate metodele de plată oferite de catre PayU în Romania, inclusiv plata cu cele mai populare carduri de rate. Astfel, comercianții ce folosesc Magento, cea mai populară platformă de comerț online din lume, au acces la o soluție de plăți online completă, versatilă și 100% sigură.

 

“Cu toate că trecem printr-o criză la nivel mondial, comerțul online înregistrează creșteri importante în majoritatea industriilor. Asistăm la o schimbare a comportamentului de cumpărare, ca urmare a restricționării accesului populației în spațiile publice. În timp ce retailul tradițional a fost afectat, online-ul vine ca un răspuns firesc la nevoia actuală a consumatorilor de a se aproviziona de la distanță.

În același timp, asistăm la o tendință de creștere a plăților online, determinată și de recomandările autorităților de a utiliza aceste mijloace de plată în detrimentul plăților cu numerar. Pentru a diminua răspândirea virusului, recomandăm deținătorilor de magazine online să ofere clienților posibilitatea de a plăti cu cardul, pentru a limita contactul dintre cumpărători și livratori.”

Cătălin Bordei, Chief Operations Officer, Innobyte

 

Pentru a achiziționa modulul, click aici.

Mariana Roman

Author Mariana Roman

Hi, I’m Mariana, Marketing & PR specialist at Innobyte. I believe in the power of words, in modern-day heroes, and in the beauty of simple things.

More posts by Mariana Roman

Leave a Reply