CLOUD CONNECTION

Conecteaza persoanele creative si potrivite pentru a transforma in realitate ideile de business. Impreuna realizeaza proiecte nationale si internationale in marketing, vanzari, comunicare, tehnologie si digital.

eMAG

eMAG Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii eMAG afiseaza propriile oferte pe eMAG.ro, iar clientii eMAG pot comanda simultan o gama mult mai larga de produse, de la oricare dintre acesti parteneri, totul dintr-un singur cont de client. Innobyte a dezvoltat extensia care permite magazinelor Magento sa se integreze cu eMAG Marketplace, ceea ce poate duce vanzarile magazinului la urmatorul nivel, deschizand un canal nou si eficient de vanzari. Extensia de integrare cu eMAG Marketplace dezvoltata de Innobyte ajuta detinatorii de magazine Magento sa isi publice produsele in eMAG Marketplace si contribuie la cresterea reputatiei acestora.

PayU – Solutii de Plata Online

PayU este principalul procesator de plati online din Romania. Ofera magazinelor online o modalitate sigura, rapida si simpla prin care sa poata accepta platile online pentru orice tip de produse si servicii acceptate de Visa si Mastercard. Incepand din 2004, PayU sustine cresterea vanzarilor magazinelor online din Romania cu o platforma usor de folosit care integreaza metode online multiple de plata si servicii avansate antifrauda cu diverse functionalitati si instrumente tehnice, operationale si de marketing. De asemenea, pentru a oferi clientilor sai solutii online complete, compania a dezvoltat parteneriate cu BCRBRDGSG, Credit Europe Bank si Raiffeisen Bank.

Inchoo

Inchoo a fost fondata in 2008, in Osijek, Croatia, cu obiectivul de a dezvolta solutii de comert online pentru companii. Inchoo este Partener Silver Magento Solutions, cu numeroase proiecte mari implementate.
Inchoo este recunoscuta in piata de e-commerce prin intermediul comunitatii dezvoltate prin blogul companiei, unde cei 20 dezvoltatori certificati Magento impartasesc cunostintele acumulate cu utilizatorii din intreaga lume.

Sens Media

Suntem o echipa entuziasta de profesionisti din Sibiu si cream mai mult decat solutii specializate pentru dezvoltarea de magazine online si site-uri web.
Noi facem magazinele online si site-urile sa vanda. Cu solutia noastra de comert electronic vei avea o afacere online profitabila. Iti facem magazinul online si te ajutam sa scapi de toate problemele legate de gestionarea lui. Nu ai nevoie de angajati pentru el. Ne ocupam noi de tot: promovare online, marketing online si cresterea vanzarilor.

ANIS

ANIS este o asociatie fondata in 1998 care reprezinta interesele companiilor IT din Romania si sprijina dezvoltarea industriei de software si servicii, si cresterea numarului de companii implicate. Cu peste 120 de membri, ANIS isi propune sa contribuie la promovarea Romaniei ca lider regional in dezvoltarea de software si furnizor de produse si servicii software de inalta calitate pentru pietele straine. Innobyte este membru al ANIS din mai 2017.

Obtine o estimare a proiectului tau! Contacteaza-ne