Partener Magento Professional Solutions

6332_partner_bades_Vertical_Solutions_Partner_PROFESSIONAL

Magento este cea mai populara platforma de e-commerce la nivel mondial. Peste 200.000 de companii si-au construit magazinele online pe aceasta platforma. Magento ofera infrastructura potrivita pentru publicarea online a produselor, pentru gestionarea continutului, a functionalitatilor si a aspectului. Prin intermediul platformei se poate gestiona, de asemenea, relatia cu furnizorii (livrari, stocuri si alte operatiuni logistice). Vanzarile totale realizate prin intermediul magazinelor Magento depasesc 25 miliarde $. Platforma apartine eBay, care a platit 180 miliarde $ pentru achizitia acesteia. Innobyte este unul dintre cei 400 de parteneri oficiali Magento, avand acreditare de Partener Professional Solutions.

eMAG

logo_eMAGeMAG Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii eMAG afiseaza propriile oferte pe eMAG.ro, iar clientii eMAG pot comanda simultan o gama mult mai larga de produse, de la oricare dintre acesti parteneri, totul dintr-un singur cont de client. Innobyte a dezvoltat extensia care permite magazinelor Magento sa se integreze cu eMAG Marketplace, ceea ce poate duce vanzarile magazinului la urmatorul nivel, deschizand un canal nou si eficient de vanzari. Extensia de integrare cu eMAG Marketplace dezvoltata de Innobyte ajuta detinatorii de magazine Magento sa isi publice produsele in eMAG Marketplace si contribuie la cresterea reputatiei acestora. 

PayU – Solutii de Plata Online

PAYU-LOGO_GRADIENT_RGBPayU este principalul procesator de plati online din Romania si ofera magazinelor online o modalitate sigura, rapida si simpla prin care sa poata accepta platile online pentru orice tip de produse si servicii acceptate de Visa si Mastercard. Incepand din 2004, PayU sustine cresterea vanzarilor magazinelor online din Romania cu o platforma usor de folosit care integreaza metode online multiple de plata si servicii avansate antifrauda cu diverse functionalitati si instrumente tehnice, operationale si de marketing. De asemenea, pentru a oferi clientilor sai solutii online complete, compania a dezvoltat parteneriate cu BCRBRDGSG, Credit Europe Bank si Raiffeisen Bank. Printre cei peste 3000 de clienti care utilizeaza solutia PayU se numara Carrefour, Orange, Cosmote, Romtelecom, GDF Suez, E.ON, Apa Nova Bucuresti, ING Asigurari de Viata, eMag, Fashion Days sau Paravion.
Compania este parte a grupului PayU care desfasoara operatiuni de plata online pentru mai mult de 18.000 de clienti pe 4 continente (Africa, America de Sud, Europa Centrala si de Est si Asia). Grupul este detinut de Naspers, al doilea jucator in comertul online la nivel mondial.

Inchoo

logo-inchoo Inchoo a fost fondata in 2008, in Osijek, Croatia, cu obiectivul de a dezvolta solutii de comert online pentru companii. Inchoo este Partener Silver Magento Solutions, cu numeroase proiecte mari implementate.
Inchoo este recunoscuta in piata de e-commerce prin intermediul comunitatii dezvoltate prin blogul companiei, unde cei 20 dezvoltatori certificati Magento impartasesc cunostintele acumulate cu utilizatorii din intreaga lume.

Webventure Interactive

logo WVI vectorialWebVenture Interactive este o echipa de dezvoltare software, solutii web si solutii mobile. Proiectele pe care le abordam in mod curent sunt:
– Software personalizat, proiecte pentru web si pentru platforme mobile personalizate (incepand cu analiza de business si redactarea specificatiilor software si finalizand cu livrarea finala, continuand apoi cu mentenanta post-livrare si dezvoltari ulterioare);

– Dezvoltare web utilizand CMS-uri populare;

– Implementari e-commerce utilizand platforme de top (Magento, Prestashop);

– Consultanta si management de proiect;

– Mentenanta si support pentru solutii IT.

Utilizam metodologia Agile Scrum in fluxul nostrum de proiect, acest lucru conferindu-ne flexibilitate si eficienta crescute.

Sens Media

sens-media-logoSuntem o echipa entuziasta de profesionisti din Sibiu si cream mai mult decat solutii specializate pentru dezvoltarea de magazine online si site-uri web.
Noi facem magazinele online si site-urile sa vanda. Cu solutia noastra de comert electronic vei avea o afacere online profitabila. Iti facem magazinul online si te ajutam sa scapi de toate problemele legate de gestionarea lui. Nu ai nevoie de angajati pentru el. Ne ocupam noi de tot: promovare online, marketing online si cresterea vanzarilor.

Obtine o estimare a proiectului tau! Gratis! Contacteaza-ne