Expertiza noastra acopera tot incepand cu consultanta de business, dezvoltare, livrare de solutii scalabile si servicii sustenabile.

Am acceptat provocari din toata lumea, de la start-up-uri pana la branduri de top. Punctele noastre forte sunt experienta, echipa de specialisti si managementul intregului proces.

Solutii eCommerce

Solutii eCommerce

Fie ca vrei sa construiesti un magazin online de la zero, fie ca vrei sa iti dezvolti afacerea, experienta noastra de lucru cu Magento si Symfony ne recomanda sa gasim cele mai bune solutii pentru nevoile tale de business. 

Afla mai multe

Proiecte Web Personalizate

Proiecte Web Personalizate

Cand vine vorba de proiecte web personalizate, suntem creativi si oferim cu promptitudine solutii tehnice potrivite. Folosim Symfony, alegerea perfecta pentru personalizarea proiectelor web. 

Afla mai multe

Dezvoltare aplicatii mobile

Dezvoltare aplicatii mobile

Sa ramai conectat nu mai este o optiune, este o necesitate. Clientii tai sunt online. Dezvolta-ti afacerea cu aplicatia mobile ce-ti va permite sa le fii aproape, la un click distanta.

Afla mai multe

Alte servicii cu care te putem sprijini 

 

Servicii consultanta

Indeplineste-ti obiectivele de business cu servicii de consultanta orientate spre rezultate

Monitorizare, alertare, suport IT

Acest serviciu ajuta la determinarea starii generale a website-ului in orice moment

Audit de infrastructura

Analiza completa a infrastructurii IT a website-ului tau si a modului in care aplicatiile ruleaza

Audit de securitate

Verifica daca platforma web este vulnerabila si aplica solutia de preventie potrivita

Servicii mentenanta web

Servicii complete de mentenanta web. Actualizeaza, modifica, verifica si remediaza potentialele probleme

Audit de functionalitate

Verifica daca platforma ta intruneste specificatiile dorite si functioneaza in mod corespunzator

Audit de performanta

Developerii Innobyte vor efectua un audit complet pentru a determina nivelul de performanta al platformei

Audit de cod Magento

Verifica starea generala a magazinului tau Magento, eventualele erori si greseli de configurare

Planificam minutios intregul proces, de la prima strangere de mana pana la livrarea produsului final.

Iata cum procedam:

Initiere

Ne plac provocarile si le experimentam cu fiecare nou proiect pe care il dezvoltam. Avand ca scop principal sa transformam fiecare colaborare intr-un parteneriat pe termen lung, tratatam primii pasi ai colaborarii cu seriozitate, implicare si cu determinare. Ne intalnim, ne focusam pe identificarea si intelegerea nevoilor clientilor si conturam cerintele de business pe care trebuie sa le indeplinim la finalul proiectului.

Planificare

Credem ca aceasta etapa este nucleul activitatii noastre. Este momentul in care setam cele mai importante aspecte ale colaborarii si raspundem la intrebarile: “CE”, “CINE”, “CUM” si “CAND”. Stabilim scopul, fluxul de lucru, intervalul de timp necesar si costurile implicate. De indata ce le validam, trecem la cea mai interesanta parte pe care o asteptam cu totii.

Dezvoltare

Aceasta este cea mai palpitanta parte a fiecarui proiect. Este timpul ca echipa nostra de dezvoltare sa puna in practica cele stabilite in urma planificarii. Asa cum am promis, te vom tine la curent cu privire la progresul nostru si vom modela activitatea in conformitate cu feedback-ul primit.

Livrare

In cele din urma ajungem la partea cu cele mai multe satifactii. Este momentul in care ideea de business a fost transformata intr-un produs finit. Acesta este rezultatul colaborarii fructuoase dintre un vizionar si o echipa de specialisti pregatita sa livreze solutii in concordanta cu nevoile clientilor.

Atunci cand ne implicam intr-un proiect, ramanem alaturi de clietii nostri pe termen lung. Prin urmare, te poti baza pe noi si dupa ce proiectul a fost finalizat si livrat. In functie de noile nevoi aparute, putem sa aducem modificari proiectului initial, sa aplicam feedback-ul clientilor sau sa dezvoltam noi functionalitati si aplicatii.

Tehnologia avanseaza cu viteza luminii si credem ca orice afacere ar trebui sa tina pasul cu ea. In orice industrie exista intotdeauna loc pentru dezvoltare – iata industriile pe care le-am acoperit pana acum:

Tehnologie

eCommerce

Start-up-uri

Moda

Turism

Sanatate

Bancar

Juridic

Obtine o estimare a proiectului tau! Contacteaza-ne