Magento: Ecommerce Software & Ecommerce Platform Solutions

Magento Silver Solution Partner

Magento este platforma de comert online cu cea mai mare dezvoltare la nivel mondial. Puterea, stabilitatea si functionalitatile de ultima generatie fac din Magento o platforma cu care se lucreaza fara dificultati, usor de intretinut si de actualizat.

Afla mai multe
High Performance PHP Framework

Proiecte Web Personalizate

Proiecte web transformate in realitate cu ajutorul metodologiei AGILE intr-un cadru PHP perfect. Symfony reprezinta un set excelent de instrumente si o metodologie de dezvoltare aplicabile indiferent de nevoile afacerii tale!

Afla mai multe
Responsive Web Design

Design Responsive

Design-ul responsive este mai mult decat o necesitate. In acest mod toti utilizatorii pot naviga cu usurinta pe site, indiferent de dispozitivul folosit. Fii accesibil de oriunde!

Afla mai multe

Alte servicii

Afla mai multe despre serviciile noastre aditionale

Consultanta

Innobyte se bazeaza pe ani de experienta in dezvoltarea de proiecte web, de la simple siteuri corporate la aplicatii cloud cu milioane de utilizatori lunar. Oferim servicii de consultanta pentru orice aspect legat de proiecte web incluzand: design, functionalitate, accesibilitate, Content Management Systems (CMS), hosting, plati online, integrare ERP, revizuirea codului, optimizarea performantei, infrastructura serverelor si multe altele.

Project Management

Finalizarea cu succes a proiectelor complexe de web development, respectand bugetele agreate si termenele stabilite, este ceea ce facem noi cel mai bine si ceea ce ne determina sa devenim tot mai buni cu fiecare experienta. Folosim SCRUM, o metodologie repetitiva si progresiva ce ne permite sa fim rapizi, flexibili si eficienti in livrarea produselor.

Specificatii Software

Cerintele si specificatiile de Software sunt un “must have” pentru fiecare proiect deoarece sunt utilizate ca si ghid pentru echipa in timpul dezvoltarii si sunt baza pentru documentatia alcatuita ulterior, ca de exemplu: specificatiile cu privire la arhitectura de software, specificatii cu privire la design, estimari de timp si cost, testare si validare. Vom analiza interfete, capabilitati de functionalitate, nivele de performanta, elemente de securitate, calitate, limite si constrangeri.

Web Development

Ceea ce ne diferentiaza in livrarea de servicii de dezvoltare web durabile este echipa de dezvoltare si managementul intregului proces. Viziunea Innobyte, orientata spre dezvoltarea echipelor de oameni talentati in web development, ne conduce in directia dorita. Folosim Symfony si Magento, integrand tot ceea ce este necesar de la PHP si MySQL pentru a putea dezvolta si implementa solutii viabile. Tratam cu maxima seriozitate standardele codului de programare si folosim GIT pentru versionarea proiectelor.

Administrarea Sistemelor

Credem ca performanta unei aplicatii web chiar si atunci cand este foarte accesata nu este doar o problema de cod si de modul in care acesta este scris. Stabilitatea si viteza de incarcare sunt rezultate in urma unei sinergii intre o aplicatie buna si un server configurat si administrat corespunzator. In momentul de fata avem in grija servere cu milioane de utilizatori lunar si folosim fie servere dedicate fie sisteme de management tip cloud pe Amazon si Rackspace Hosting.

QA Engineering

Calitatea reprezinta unul dintre obiectivele noastre in fiecare pas al construirii produsului ce trebuie sa ofere incredere si satisfactie clientilor nostri. Datorita faptului ca ne implicam de la inceputul procesului, acoperim toate ariile de la testare manuala, automata si de performanta, urmarind standarde bine definite si cerintele specifice ale clientilor. Testarea include verificarea functionalitatii site-ului, performanta sistemului in conditii normale de functionare, testarea procesului de utilizare si accesibilitate din punct de vedere al consumatorului final.

Obtine o estimare a proiectului tau! Gratis! Contacteaza-ne