• We are trusted partners of:

Audit Profesional Magento

Diagnostic Profesionist pentru site-ul tau!

Developerii Innobyte certificati Magento vor efectua o analiza a siteului pe care il aveti pentru a-l verifica de erori si configurari gresite. Apoi o sa va oferim un raport detaliat al rezultatelor si va vom oferi sfaturi cu privire la modul in care se pot rezolva aceste erori dar de asemenea si recomandari practice pentru optimizarea lui.

Auditul nostru este excelent!

Magento Silver Partner … atat pentru Propietarii de Magazine dar si pentru Persoanele Tehnice, deoarece este cel mai bun mod de a testa calitatea codului scris de echipa voastra de developeri. Vom verifica daca magazinul se conformeaza celor mai bune practici Magento.

Va vom ajuta sa identificati problemele care va pot face sa pierdeti bani si clienti. In acelasi timp, puteti sa economisiti bani oprind dezvoltarea siteului intr-o directie gresita.

Ne vom asigura ca e-shop-ul functioneaza la performante maxime.

Raportul de audit va contine trei sectiuni:

Stare generala a siteului

Aceasta sectiune va contine un sumar facut de un developer certificat Magento.

Problemele intampinate

Incepem prin a prezenta problemele intampinate. Continuam prin prezentarea solutiilor sugerate de noi si va oferim un timp si un cost estimat pentru ele.

Idei pentru imbunatatirea performantei

Uneori nu este suficient doar sa identifici amentintarile si sa le rezolvi. Codul poate fi imbunatatit si suntem exact echipa care sa faca asta! Va vom trimite o lista de beneficii pentru indreptarea erorilor, timp necesar si costuri pentru implementarea lor.

Ce spun clienții noștri:

“Am investit timp si bani intr-un numar de extensii si diverse imbunatatiri si optimizari de cod pentru site-ul nostru Magento, dar incercarea de a vedea daca aceste modificari sunt potrivite pentru site-ul nostru ca un intreg a fost dificila; de asemenea, a fost dificil sa realizam daca extensiile cumparate si instalate au fost de calitate si în concordanta cu cele mai bune practici Magento. Serviciul de audit oferit de Innobyte a constat intr-un raport foarte amanuntit si eficient, in care ni s-a specificat care sunt extensiile care trebuie reconsiderate, care sunt alternativele mai bune, care sunt potentialele probleme de cod care ar putea interveni. Serviciul de audit a meritat cu siguranta timpul si banii investiti si ne-a dat o serie de directii clare pentru rezolvarea problemelor curente si potentiale. Recomand fara ezitare acest serviciu pentru orice magazin – mai ales unul care a fost in productie de ceva timp si poate avea unele extensii indoielnice din punct de vedere al functionalitatii, sau cod care ar putea cauza probleme si care, stiind de ele, pot fi remediate”.

Michael Schuler, Director eCommerce Schuler Shoes

Ce putem face pentru tine mai exact?

Pentru a facilita analiza vom incepe prin crearea unui mediu de testare pe serverul nostru. Examinam cele trei componente care au cel mai mare impact pentru stabilitatea sistemului Magento – Arhitectura, Calitatea Codului si Performanta – si procesam rezultatele. Uite cum vom proceda:

Analiza Setari Generale

 • Recomandari pentru Setari ADMIN
 • Optimizare setari
 • Configurarea elementelor de baza

Imbunatatirea vitezei

 • Combinatii de fisiere
 • Identificarea blocajelor
 • Sfaturi de optimizare a serverului
 • Sfaturi de optimizare cache Magento

Analiza Module Magento

 • Raport module terte parti
 • Raport module defecte/corupte
 • Plan de actiune pentru module defecte

Analiza Magento Core

 • Raport cod Magento Core
 • Cod defect/corupt in Magento Core
 • Identificarea fisierelor periculoase
 • Plan de actiune pentru Magento Core compromis

Obtine o estimare pentru un Audit Profesional Magento! Contacteaza-ne