• We are trusted partners of:

Audit Profesional Magento

Diagnostic Profesionist pentru site-ul tau!

Site-ul tau merita sa functioneze la cea mai buna capacitate!

Developerii Innobyte certificati Magento sunt la dispozitia ta. Ei vor efectua un audit pentru a stabili starea generala a magazinului Magento, eventualele erori si greseli de configurare. Odata finalizat auditul, iti vom inmana un raport detaliat ce va contine neregulile detectate, impreuna cu informatiile necesare pentru remedierea erorilor si pentru optimizarea website-ului.

Audit Premium


Un audit este o verificare fundamentala, recomandat atat proprietarilor de magazine online, cat si directorilor tehnici. Este o analiza eficienta ce intoarce cele mai bune rezultate in urma verificarii calitatii codului, urmarind conformitatea cu bunele practici Magento.

Auditul ajuta la identificarea problemelor existente pe site ce pot duce la cheltuieli suplimentare. In acelasi timp, contribuie la economisirea de bani prin oprirea dezvoltarii site-ului intr-o directie gresita.

Ne vom asigura ca magazinul online functioneaza la performante maxime.

Raportul de Audit va contine


Probleme identificate

Este un pas important pentru viitorul magazinului online. Iti vom prezenta, de asemenea, solutiile necesare pentru acestea, impreuna cu perioada de timp necesara si costurile pentru a le rezolva.

Statusul general al site-ului

Aceasta sectiune va contine un sumar realizat de un developer certificat Magento.

Idei pentru imbunatatirea performantei

Sa ai un site functional nu este suficient atunci cand poti avea unul excelent. Codul poate fi imbunatatit. Din acest motiv, iti vom transmite o lista cu beneficiile remedierii erorilor, alaturi de costurile si perioada de timp necesara.

Ce putem face pentru tine mai exact:

Pentru a facilita analiza, vom incepe prin crearea unui mediu de testare pe serverul nostru. Examinam cele trei componente care au cel mai mare impact pentru stabilitatea sistemului Magento – Arhitectura, Calitatea Codului si Performanta – si procesam rezultatele. Iata cum vom proceda:

Analiza Setari Generale

 • Recomandari pentru Setari ADMIN
 • Optimizarea setarilor
 • Configurarea elementelor de baza

Imbunatatirea vitezei

 • Combinatii de fisiere
 • Identificarea blocajelor
 • Sfaturi de optimizare a serverului
 • Sfaturi de optimizare cache Magento

Analiza Module Magento

 • Raport module terte parti
 • Raport module defecte/corupte
 • Plan de actiune pentru modulele defecte

Analiza Magento Core

 • Raport cod Magento Core
 • Cod defect/corupt in Magento Core
 • Identificarea fisierelor periculoase
 • Plan de actiune pentru Magento Core compromis

Ce spun clientii nostri:

“Am investit timp si bani intr-un numar de extensii si diverse imbunatatiri si optimizari de cod pentru site-ul nostru Magento, dar incercarea de a vedea daca aceste modificari sunt potrivite pentru site-ul nostru ca un intreg a fost dificila; de asemenea, a fost dificil sa realizam daca extensiile cumparate si instalate au fost de calitate si în concordanta cu cele mai bune practici Magento. Serviciul de audit oferit de Innobyte a constat intr-un raport foarte amanuntit si eficient, in care ni s-a specificat care sunt extensiile care trebuie reconsiderate, care sunt alternativele mai bune, care sunt potentialele probleme de cod care ar putea interveni. Serviciul de audit a meritat cu siguranta timpul si banii investiti si ne-a dat o serie de directii clare pentru rezolvarea problemelor curente si potentiale. Recomand fara ezitare acest serviciu pentru orice magazin – mai ales unul care a fost in productie de ceva timp si poate avea unele extensii indoielnice din punct de vedere al functionalitatii, sau cod care ar putea cauza probleme si care, stiind de ele, pot fi remediate.”

Michael Schuler, eCommerce Director Schuler Shoes

Obtine o estimare pentru un Audit Profesional Magento! Contacteaza-ne