1
1

MEDIGO este primul proiect care vizeaza turismul medical dezvoltat cu Symfony2, iar echipa noastra l-a realizat de la zero, din 2013. Acesta se afla in continua dezvoltare pentru a asigura o îmbunatatire continua atat a experientei clientilor, cat si a administrarii platformei. Noi facilitati, cum ar fi un sistem cache avansat pentru optimizarea incarcarii paginilor, sistem de plati, sistem de management personalizat multilingv sau integrarea unui sistem de plan de sanatate urmează a fi implementate.

Innobyte a ales framework-ul Symfony2 datorita flexibilitatii si scalabilitatii care raspund perfect nevoilor MEDIGO de a avea un website dinamic, puternic si prietenos, usor de navigat de pe orice dispozitiv (responsive design), care sa ofere rezultate relevante si exacte clienților. Symfony2 a contribuit la reducerea semnificativa a perioadei de dezvoltare la aproximativ 6 luni. Platforma permite cautarea prin intermediul unei baze de date ce cuprinde sute de mii de proceduri oferite de peste 1000 clinici din intreaga lume.

Pentru a sustine functionalitatea proiectului, echipa Innobyte a implementat mai multe tehnologii: Solar, Redis, mySQL, Zendesk, Varnish. Innobyte continua sa sustina MEDIGO in extinderea platformei si dezvoltarea proiectului cu docker, REST API-uri, single page behaviour cu backbone si o abordare axata pe dezvoltare paralela. In plus, se folosește testarea automată pentru acest proiect, ce permite livrarea catre client a noi functionalitati si actualizari intr-un timp scurt.