1
1

Am construit magazinul online pentru Millenium Pro Design, ideea de business fiind crearea unei platforme eCommerce care sa permita celor care detin un bilet de avion valid sa achizioneze produse comercializate in aeroport, in regim de “Duty Free”. Pentru a avea acces la aceasta platforma, clientii trebuie sa se autentifice pe site si sa valideze biletul de avion, cu posibilitatea de a achizitiona produse din momentul in care au cumparat biletul, pana in ziua zborului.

Comenzile si stocurile sunt gestionate de Microsoft NAV si sunt conectate in timp real cu site-ul BestValue.eu.

Pentru gestionarea informatiilor despre produse, am implementat un protocol de comunicatie folosind o coada de mesaje intre Sylius si CMS-ul intern, decuplat pentru asigurarea scalabilitatii.

Folosirea Sylius a fost o provocare si o experienta interesanta. Solutia moderna de eCommerce bazata pe framework-ul Symfony si dezvoltata folosind metodologia BDD (Behavior-driven development), a permis sa avem linii de cod curate si usor de testat.

Ne straduim sa avem un mediu de integrare continua, astfel incat sa pastram eforturile agile si sa raspundem multiplelor sesiuni de actualizari, incluzand eventualele probleme legate de compatibilitatea cu versiunile anterioare.

Folosind Sylius si componentele sale decuplate, am reusit sa reducem foarte mult eforturile pentru dezvoltare.