• We are trusted partners of:
Comunicate de presaTeam

Web Development si Pace

By September 20, 2013 One Comment

Ne pregătim să sărbătorim Ziua Internațională a Păcii pe 21 Septembrie, alături de prietenii din mișcările Cercetașilor României și ÎnTranziție.org.

innobyte-for-peace

Între proiectele noastre sociale amintim:

–          http://www.scout.ro/ portalul de prezentare al Cercetașilor României

–          http://www.scoutface.org/ o rețea socială ce reunește peste 55.000 de cercetași din întreaga lume

–          http://intranzitie.org/ portalul mișcării Transition Towns Network România

Colegul nostru Vasile povestește pe larg despre inițiativele Innobyte:

Acum un an de zile am început și noi la Innobyte să ne implicăm în crearea unei lumi mai bune în contextul conflictelor din Orientul Mijlociu ce vuiau cât e ziua de lungă în presa națională și internațională. Atât eu, cât și cei din Innobyte considerăm că a atinge Pacea globală este un lucru realizabil, dar necesită multă răbdare, înțelegere, iubire și educație. Suntem bucuroși că avem ocazia să facem ceva concret în sensul acesta prin spirjinul informatic pe care îl oferim Organizației Naționale Cercetașii României și Transition Network România.

Având în vedere că o afacere îți ocupă cea mai mare parte din timpul vieții tale, încurajez orice firmă de la mică la mare să nu aștepte să se îmbogățească, ci să înceapă din momentul acesta să se implice activ în comunitatea în care activează, pentru că există interdependent de ea. Dacă în comunitate e în armonie, atunci afacerea dispune de factori armonici, altfel afacerea trăiește într-un mediu mai puțin fertil și implicit acest lucru se va reflecta și în rezultatele ei. 

Revenind la ziua de 21 septembrie, cred că ar trebui să înțelegem această zi, ziua mondială a Păcii, ca un moment de ceremonie în care sărbătorim celelalte 364 de zile în care am făcut tot ce ne-a stat în putință să contribuim la o lume mai bună.

Mihai Abagief, coordonatorul național al Transition Towns Network România, a adăugat:

Mulțumim din inima întregii echipe Innobyte pentru aplicația web pe care au realizat-o pentru noi.

Website-ul dezvoltat de Innobyte este poate înainte de toate un instrument de comunicare a inițiativelor de bine și cu impact social ce încercăm să le dezvoltăm, de propagare a schimbării sociale ce mulți din noi ne-o dorim către o societate mai sustenabilă și mai conectată la realitatea mediului natural.

De asemenea, suntem în mod deosebit recunoscători pentru răbdarea ce-au avut-o, au fost deschiși la toate solicitările noastre, oricât de diverse, în orice pas de implementare al proiectului. Ne-a bucurat de asemenea dorința lor de a face un produs de calitate, de a înțelege și a implementa conceptul organizației noastre în design, ceea ce a presupus o conectare reală la nevoile noastre și nu simpla bifare al unui task. Din întreaga mișcare globală Transition Towns Network de peste 43 de țări, în România ne mândrim să avem un site de top din punct de vedere design și funcționalități, o platformă ce are potențialul de a crește foarte mult în următorii ani.

Pentru noi, aceasta a făcut Innobyte: ne-a pus la îndemână un instrument de bine individual și social.

În urma acestor inițiative, Innobyte este membru al comunității Peace Innovation al Universității Stanford, numită „Peace Dot”. Aruncă un ochi și pe pagina noastră dedicată Păcii!

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Join the discussion One Comment

Leave a Reply