• We are trusted partners of:
SEO

SEO si influenta continutului generat de utilizatori asupra sa

By August 25, 2011 One Comment

Cu totii stim ca SEO este un proces minutios care necesita devotament, rabdare si, de ce nu, fler. Analiza concurentei, analiza cuvintelor cheie, stabilirea paginilor si chiar si optimizarea off page necesita atentie la detalii si trebuiesc facute cu grija, fara a pacali robotii Google, dar folosind toate resursele in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Bineinteles, exista anumiti pasi de urmat atunci cand optimizam un web site, insa, doar urmarea cu strictete a acestora nu garanteaza in mod obligatoriu rezultatele scontate. Fiecare specialist SEO are un as in maneca pe care il foloseste cu iscusinta pentru a ajunge in fata concurentei. Chiar si asa, insa, exista un punct unde eforturile specialistilor SEO se opresc si incepe influenta mediului incert online.

Un aspect important de luat in considerare, conform unui articol mashable.com, este influenta continutului generat de catre utilizatori asupra rezultatelor SEO. Aparitia Google+ este o dovada in plus a faptului ca Google pune din ce in ce mai mult pret pe inputul utilizatorilor atunci cand indexeaza, ordoneaza si prezinta informatii relevante consumatorilor.

Review-urile si comentariile utilizatorilor vis-a-vis de un web site, link-urile catre el, toate acestea influenteaza rezultatele SEO ca si faimosul buton +1 pe care majoritatea web site-urilor l-au incorporat si caruia Google ii confera din ce in ce mai multa importanta, asa cum anticipasem si noi intr-un articol anterior.

Astfel, solutia pentru un SEO competitiv aproape ca se scrie singura: pe langa pasii clasici de urmat este necesara imbunatatirea cantitatii si totodata a calitatii review-urilor clientilor. Ce ar crede oare Steve Jobs despre UGC pentru Google?

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Join the discussion One Comment

Leave a Reply