Extensia faciliteaza integrarea magazinelor online dezvoltate pe platforma Magento in eMAG Marketplace si se poate folosi pentru eMAG Romania, dar si pentru eMAG Bulgaria si eMAG Ungaria.

Official eMAG Marketplace Integration ofera numeroase beneficii pentru un magazin care doreste sa isi comercializeze produsele in Marketplace. Aceasta asigura sincronizarea categoriilor de produse, a TVA-ului si a sectiunii din Marketplace conform cerintelor eMAG. Extensia permite importul comenzilor din eMAG Marketplace in magazinul comerciantului, metode multiple de plata si livrare, includerea unor standarde de facturare aditionale si utilizarea discounturilor oferite de eMAG.

Pentru comerciantii din Romania, Innobyte ofera extensia Official eMAG Marketplace Integration in pachetul de baza Magstoria, magazinul online “la cheie” dezvoltat pe platforma Magento, permitand astfel integrarea in eMAG Marketplace a magazinelor inca de la lansarea acestora (in termenii si conform criteriilor stabilite de eMAG).

“Modelul de business eMAG Marketplace este deja validat pe piata si fiecare nou parteneriat reprezinta inca un pas al extinderii noastre pe orizontala, astfel incat am devenit, si datorita acestui segment, mall-ul online in care clientul poate gasi categoriile dorite de produse. Cautam in permanenta solutiile cele mai bune de business, iar parteneriatul cu Innobyte face parte din strategia de a imbunatati eMAG Marketplace.” Alex Stoian, eMAG Marketplace Platform Manager

Citeste mai multe despre extensie aici. Extensia este disponibila si pe Magento Connect.