1
1
Echipa Innobyte a fost foarte incantata sa creeze designul si, ulterior, sa propuna un nou design (odata cu schimbarea tendintelor, in timp) si sa dezvolte magazinele online din 9 tari, permitand iSTYLE sa imbunatateasca experienta consumatorului online si rata de conversie.

Singurul instrument dezvoltat diferit pentru fiecare tara in parte a fost cel pentru integrarea metodelor de plata (pentru cardurile de credit) si a metodelor corespunzatoare de livrare. Platforma este acum usor de folosit, integrand un magazin complex, disponibil in mai multe limbi. Acesta ofera, de asemenea, o optimizare puternica in motoarele de cautare si versiuni de pagini CMS. Fiecare tara isi poate administra propriul site, fara a interfera cu setarile si configurarile aplicate altor tari, folosind roluri multiple si mai multi utilizatori pentru un singur rol.

In septembrie 2013 am lansat o versiune noua, adaptata pentru toate dispozitivele, pentru toate cele 9 site-uri, cu un design corespunzator celor mai recente tendinte in tehnologie si identitatii Apple.

Astazi, iSTYLE are magazine online pentru urmatoarele tari: Bulgaria, Cehia, Croatia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria.