• We are trusted partners of:
Development

Patru aplicatii web interesante si utile

By July 5, 2011 One Comment

Acum cateva saptamani v-am prezentat o lista cu aplicatii web ce merita incercate. Pe acelasi principiu, in acest articol, vom continua lista cu alte aplicatii interesante si folositoare atat pentru web developeri cat si pentru cei care isi petrec majoritatea timpului in fata calculatorului.

Clicky este un instrument perfect pentru cei care doresc sa monitorizeze traficul pe site. Un fel de Google Analytics, Clicky este mai usor de folosit si de inteles. Poti vedea in timp real ce utilizatori sunt pe ce pagini, de unde vin, cat timp au petrecut pe pagina, etc.

Aviary este un instrument online pentru editare foto. Evident, nu este Photoshop, insa, permite editarea de imagini la un nivel care sa multumeasca chiar si un web developer. Poti uploada poza sau poti incarca link-ul unde se afla aceasta iar apoi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa o modifici folosind panoul din dreapta.

SugarSync este un fel de Dropbox unde iti poti stoca fisierele pe care le poti accesa de pe orice sistem sau dispozitiv. Initial ti se pun la dispozitie  5GB, insa, cu un cont premium, spatiul poate fi marit. Astfel, puteti face backup oricarui fisier din calculator, puteti incarca si sincroniza prin e-mail si alte lucruri interesante.

SocialMention este un fel de Google axat pe cautari din Social Media. Este extrem de folositor pentru a vedea pareri despre subiecte care te intereseaza sau ai nevoie sa fii informat, din diverse motive. De asemenea, iti arata un top al cuvintelor cheie pentru a gasi cea mai populara expresie pe care sa o folosesti pentru a gasi ceea ce iti este necesar.

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Join the discussion One Comment

Leave a Reply