• We are trusted partners of:
Development

Noi aplicatii web practice

By October 10, 2011 No Comments

Pentru ca a devenit aproape o traditie prezentarea de aplicatii web interesante, continuam lista acestora cu alte cinci aplicatii web pe care le-am considerat demne de adus in atentia web developerilor pentru inspiratie si a celor care-si petrec timp considerabil pe internet, datorita caracterului lor practic.

Astfel, debutam cu o aplicatie pentru cei care doresc sa achizitioneze un nume de domeniu. iWantMyName pune la dispozitia clientilor sai mai mult de 90 de extensii. Astfel, daca numele de domeniu dorit nu mai este disponibil pentru .ro sau .com, atunci exista mari sanse sa il pastrati, insa, cu o alta extensie. Totodata, cu ajutorul aplicatiei poti seta Google apps, Blogger si alte servicii de acest gen cu eforturi minime si foarte rapid.

iWnatMyName

Daca doriti sa verificati un domeniu si sa-l achizitionati doar cu extensia .ro, atunci puteti incerca itld.ro, o aplicatie dezvoltata chiar de catre Innobyte, ce efectueaza verificarile instant, pe masura ce tastezi.

itld.ro

Pentru a schimba putin registrul, va aducem in vedere Recipefy. In esenta o retea sociala pentru retete, aceasta reprezinta o aplicatie pe cat de placuta, pe atat de utila pentru cei care cocheteaza cu gatitul. Astfel, poti impartasi retete cu cei care te urmaresc si poti urmari la randul tau persoane care impartasesc retete pe gustul tau. O aplicatie similara v-am prezentat si acum cateva saptamani, in cadrul aplicatiilor lunii august.

Recipefy

Pentru impatimitii retelelor sociale, apicatia Yoono vine sa le usurze activitatea. Aceasta unifica toate sursele sociale si permite impartsirea dintr-un singur loc a informatiilor dorite. Mai mult, aceasta vine in diferite variante ca web app, iPhone app si desktop app. Astfel, aplicatia permite sincronizarea statusurilor pe mai multe web site-uri si totodata iti permite sa stai conectat, oriunde te afli.

Yoono

Crowdbooster este o aplicatie foarte utila pentru marketeri deoarece arata ce functioneaza si ce nu in ceea ce priveste strategia de social media marketing. Poti vedea grafice cu numarul persoanelor care te urmaresc, posturile tale impartasite de altii, topul posturilor impartasite de altii si alte asemenea informatii importante pentru a-ti crea o idee cu privire la succesul campaniei de marketing.

crowdbooster

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Leave a Reply