• We are trusted partners of:
BlogTeam

Ne marim echipa: Innobyte cauta JavaScript Developer

By July 28, 2016 No Comments

Esti pasionat de JavaScript? Te asteptam la Innobyte!

DSC_6606

Daca esti o persoana entuziasta, pasionata de dezvoltarea aplicatiilor mobile hibride, iar descrierea postului de mai jos ti se potriveste manusa, hai sa ne cunoastem!

Cautam un coleg care sa stapaneasca foarte bine JavaScript si tehnologiile web generale, de preferat cu experienta de lucru cu Angular JS, Ionic Framework si/sau React JS.

Scopul acestei pozitii este de a dezvolta aplicatii mobile hibride folosind Ionic Framework (Angular JS) si/sau React JS, pentru clienti din toata lumea. Daca nu ai mai lucrat pana acum la dezvoltarea aplicatiilor mobile hibride, considera aceasta o provocare pentru a-ti dezvolta abilitatile ­­si alatura-te uneia dintre cele mai dinamice industrii!

Rolul tau:

 • Vei lucra impreuna cu o echipa de Project Manageri, Web Developeri, specialisti QA si SysAdmini
 • Vei analiza cerintele proiectului si vei contribui cu recomandari si solutii
 • Vei participa la discutiile de estimare si planificare a proiectelor
 • Vei participa la sesiunile de Code review
 • Vei contribui, impreuna cu echipa, la intelegerea nevoilor clientilor si vei comunica progresul/statusul proiectului
 • Vei alege cea mai buna adordare in rezolvarea problemele complexe de business, prin folosirea tehnologiilor potrivite si cod bine documentat
 • Ne asteptam sa fii la fel de pasionat ca si noi, foarte atent la detalii si sa fii interesat de folosirea tehnologiilor noi precum Node JS, Firebase, Neo4J, Angular JS, React JS, Total JS. 

Cerinte:

 • Experienta anterioara de lucru cu JavaScript
 • Experienta de lucru cu un sistem de versionare (ex: GIT)
 • Sa fii fluent in Linux si/sau MAC OS X

Constituie un plus:

 • Experienta anterioara de lucru cu servicii web (soap, rest, socket), integrarea cu terti furnizori (ex. Facebook, Twitter, YouTube, Google) si procesatori de plati
 • Abilitatea de a analiza, identifica si remedia erorile aparute in timpul implementarilor de pe stage si din productie, problemele de securitate si de performanta
 • Experienta de lucru cu Ionic Framework, Angular JS, Node JS, React JS

Beneficii:

Aici urmeaza o lista a beneficiilor cu care probabil te-ai obisnuit: salariu competitiv, asigurare medicala privata, mic dejun la birou, team building-uri, acces la sala de relaxare, fructe proaspete in fiecare zi, petreceri la piscina si altele.

Cu toate acestea, noua ne place sa punem accent pe ECHIPA. Aici vei descoperi o gasca de oameni dedicati si profesionisti, dar care sunt, mai presus de toate, prieteni. Ne place sa petrecem mult timp impreuna, atat la birou, cat si in timpul liber. Abia asteptam sa iti povestim mai multe.

De ce credem noi ca ti-ar placea la Innobyte?

Pentru ca aici oamenii sunt cei mai importanti pioni din joc, unde fiecare contribuie la succesul proiectelor Innobyte. Angajamentul nostru sa facem mereu ceea ce ne place, si sa facem acest lucru cat mai bine posibil, este ceea ce ne-a ajutat sa crestem si sa atragem in echipa noastra oameni valorosi si clienti pe masura.

Credem ca procesul de invatare nu se incheie niciodata, iar cel mai bun mod de a face asta este sa invatam unul de la celalalt.

In echipa noastra nu vei avea timp sa te plictisesti. Iti garantam asta. Avem multe proiecte interesante care asteapta sa prinda viata. Nu iti face griji nici pentru serile linistite sau pentru pauzele plictisitoare. Suntem campioni la distractie 🙂

Daca rezonezi cu cele scrise mai sus, ne-ar placea sa te cunoastem. Scrie-ne la [email protected] sau aplica direct din pagina dedicata: https://innobyte.ro/cariere/. Cafeaua e din partea noastra.

Mariana Roman

Author Mariana Roman

Hi, I’m Mariana, Marketing & PR specialist at Innobyte. I believe in the power of words, in modern-day heroes, and in the beauty of simple things.

More posts by Mariana Roman

Leave a Reply