• We are trusted partners of:
Development

Microsoft incearca sa scape web-ul de IE6

By March 7, 2011 3 Comments

La intrebarea „Care este cea mai consumatoare de timp si de nervi sarcina pe care o aveti de facut in realizarea unui web-site?”, majoritatea dezvoltatorilor web va raspunde, cu siguranta, „Eliminarea erorilor pentru IE6!” Cu totii stim cat de frustrant este sa faci sa functioneze corect un web-site pentru acest browser ingrozitor si atat de depasit. Insa, Microsoft aduce vesti minunate pentru toti dezvoltatorii!

„Prieteni, nu va lasati prietenii sa foloseasca Internet Explorer 6”.  Acest indemn este oferit chiar de Microsoft pe site-ul ce realizeaza numaratoarea inversa pana la disparitia Internet Explorer 6 lansat acum 3 zile. Constientizand inutilitatea si ineficienta acestui browser, Microsoft a decis sa porneasca o campanie al carei scop este scaderea numarului de utilizatori pana la mai putin de 1% la nivel mondial, astfel incat sa se renunte la eliminarea erorilor pentru IE6 pentru web site-uri, ceea ce ii va scuti pe dezvoltatori de ore de munca, practic, inutile.

ie6countdown.com prezinta statistici cu privire la cat de folosit este browser-ul in intreaga lume ca si informatii despre cum sa-i educam pe ceilalti sa renunte la el, oferind posibilitatea de a te alatura cauzei.

O initiativa de admirat am spune noi, web developerii, care asteptam de mult timp acest lucru.

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply