• We are trusted partners of:
Development

Facebook continua seria modificarilor

By August 19, 2011 No Comments

Asa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, Facebook efectueaza noi modificari, de data aceasta in sidebar-ul din stanga. Motivul, spun acestia, este acela de a face mai usor de folosit aplicatiile. Noi, insa, tindem sa credem ca schimbarile se datoreaza luptei din ce in ce mai acerbe dintre cei doi mari jucatori, Facebook si Google+.

Dar, sa lasam presupunerile la o parte si sa trecem la lucrurile concrete! Sidebar-ul din stanga va fi impartit in patru sectiuni: Favorites, Groups, Pages şi Apps, fiecare sectiune fiind menita sa-i faciliteze userului utilizarea web site-ului.

Pages si Groups vor stoca cele mai vizitate pagini si grupuri iar sectiunea Favorites va prezenta web site-urile pe care utilizatorul le viziteaza cel mai des, dar si link-urile sau aplicatiile cele mai populare. In ceea ce priveste sectiunea Apps, aici, utilizatorul retelei de socializare va putea accesa jocurile preferate si celelalte aplicatii. Toate sectiunile vor prezenta in dreapta lor notificari privind numarul acestora.

O alta noutate o reprezinta disparitia butonului „More”, care acum va apare doar atunci cand treci cursorul mouse-ului peste elementele din sectiuni. Facand click pe acesta, utilizatorul este trimis intr-o alta pagina unde poate adauga noi pagini si grupuri sectiunii Favorites.

Asa cum am mentionat la inceputul articolului, Facebook nu mai conteneste din a efectua modificari, utilizatorii trezindu-se peste noapte cu noi layout -uri sau functionalitati. Progresul este benefic iar modificarile care fac un site mai user friendly sunt binevenite, insa, oare daca acestea sunt realizate prea des, nu cumva bulverseaza utilizatorul? Voi v-ati obisnuit cu modificarile recente ale Facebook? Va invitam sa ne impartasiti parerea in sectiunea de comentarii de mai jos!

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Leave a Reply