• We are trusted partners of:
Comunicate de presa

Docketo | Personal Assistant – noua aplicatie CRM pentru companiile mici oferita de Innobyte

By July 16, 2015 No Comments

Docketo | Personal Assistant este o nouă aplicatie CRM pe care Innobyte o pune la dispoziția companiilor foarte mici și mici; o soluție de business inteligentă, prietenoasă și foarte ușor de folosit, care urmărește să ofere o gestionare mult mai eficientă a activității de vânzări.

Suntem conștienți că intrăm pe o piață care oferă deja numeroase soluții CRM. Însă, noi am dezvoltat Docketo luând în considerare propriile nevoi de business și am ajuns astfel să simplificăm procese și să creăm o aplicație care nu numai că este simplu de folosit și care acoperă nevoile de bază ale activității de vânzare, dar care este și foarte accesibilă și plăcută la utilizare.” Cătălin Șomfălean, C.E.O, Innobyte

Docketo este o aplicație simplă și inteligentă care susține relaționarea cu clienții și care funcționează ca un asistent personal pentru activitatea zilnică de vânzări.

Scopul nostru este să le oferim companiilor o aplicație SaaS (Software as a Service) accesibilă și să încurajăm implementarea unor astfel de soluții în afacerile de orice dimensiune. Considerăm că monitorizarea activității de vânzare trebuie să fie făcută în acest fel și suntem foarte concentrați pe mobilitate. Cu Docketo încurajăm o activitate mai bine organizată care va ajuta atât companiile, cât și clienții acestora. Docketo este construit să asiste persoanele sau departamentele de vânzări în relația cu clienții într-un mod foarte simplu și prietenos, oriunde s-ar afla acestea.” Ramona Orlenschi, Product Manager, Innobyte

CRM solution

Docketo susține activitatea prin păstrarea centralizată a informațiilor care devin accesibile de pe toate dispozitivele (desktop, laptop, tablete sau telefoane mobile). Aceste informații nu se limitează numai la datele companiilor prospectate, ci înseamnă și gestionarea ofertelor trimise clienților, a întâlnirilor programate și actualizări de status. Raportarea se face cu un singur click, ceea ce îmseamna o economie semnificativă de timp față de metodele clasice de raportare. Aplicația susține personalul de vânzări prin trimiterea de notificări legate de întâlnirile stabilite, direct în căsuța de e-mail a utilizatorului, precum și prin trimiterea de alerte legate de ofertele trimise clienților, trimise la perioade standard de timp, asigurând că se menține permanent legătura cu clientul și că ofertele sunt actualizate atunci când este necesar.

Managerii echipelor de vânzări vor găsi un sprijin semnificativ în Docketo, întrucât acesta oferă o imagine de ansamblu asupra activității de vânzări, precum și o urmările individuală. Docketo permite transferul facil de portofoliu, asigurând continuitatea activității și că nu vor fi informații care se pierd în relația cu un client. Drept urmare, managerii de vânzări câștigă timp important pentru planificare strategică și dezvoltarea în continuare de oferte competitive care să ducă la creșterea afacerii!

Docketo este acum disponibil în versiunea Premium. Ca un cadou de lansare, le oferim clienților noștri acces permanent gratuit la Contul Premium pentru toate înscrierile care se fac până la 1 Septembrie, 2015. Contul Premium permite adăugarea în aplicație a unui număr nelimitat de utilizatori (cu drepturi depline si/sau limitate), adăugarea unui număr nelimitat de companii și un spațiu de stocare de 5 GB.

Înregistrarea se poate face aici: http://docketo.com/register/

Monica Vasile

Author Monica Vasile

For 7 years into PR and passionate about writing, because there’s no better way to express yourself. Except… your own way!

More posts by Monica Vasile

Leave a Reply