• We are trusted partners of:
Development

Butonul Google +1 extins la nivel global

By June 28, 2011 One Comment

Daca ati avut curiozitatea sa vizitati, recent, site-urile nostre, probabil ati observat un element nou, si anume, butonul Google +1.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceasta aplicatie, Butonul Google +1 reprezinta modalitatea prin care, in mod public, cataloghezi anumite site-uri, produse sau articole din web ca fiind interesante sau demne de a fi vzitate. Astfel, poti primi recomandari de la prieteni sau poti trimite, la randul tau, recomandari. Conditia necesara este, insa, crearea unui cont de e-mail folosind Gmail, in a carui lista de contacte sa ai toti prietenii.

Mergand aproximativ pe acelasi principiu ca cel al butonului „Like” al Facebook, butonul Google +1 iti ajuta prietenii sa gaseasca mai usor, in plaja vasta de rezultate, pe cele care merita luate in considerare, situatie care functioneaza in ambele sensuri.

Nick Radicevic, Google Product Manager, a declarat pe blogul Google AdSense: “Astazi, +1 va incepe sa apara pe paginile de cautare Google la nivel Global. Vom incepe cu site-uri precum google.co.uk, google.de, google.jp si google.fr iar apoi vom extinde rapid catre celelalte site-uri de cautari Google.”

Vom urmari cu interes evolutia butonului Google +1, in special, datorita faptului ca are un potential destul de ridicat in a influenta rezultatele SEO, un serviciu pe care il oferim si noi clientilor.

Mai jos puteti vedea o prezentare realizata de cei de la Google pentru butonul „+1”!

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Join the discussion One Comment

Leave a Reply