• We are trusted partners of:
DesignMagento

6 metode pentru un Homepage eficient

By April 22, 2013 No Comments

home-icon

Structura primei pagini a site-ului tău este esențială pentru stabilirea unei relații cu vizitatorii. Dacă este prea încărcată, cu siguranță aceștia își vor pierde interesul rapid. Dacă este prea aerisită și nu are elemente de convertire a vizitatorilor sufficient de bine implementate, de asemenea, site-ul tău va avea de suferit.

Pentru a-ți veni în ajutor, am creat o listă cu 6 sfaturi ce te vor ajuta să-ți îmbunătățești prima pagină a magazinului tău online:

1.       Număr de contact, listat în clar

Dacă sunt interesați, vor dori să afle mai multe detalii. Și asta rapid. Listând un număr de contact vizibil (preferabil în colțul dreapta sus), le va da consumatorilor încrederea că te pot contacta direct.

2.       Liste cu cele mai bune produse

Arată-le vizitatorilror încă de la început care sunt cele mai bune produse ale tale (cele mai vândute, cele mai noi, sau cele mai votate). Poți crea aceste grupuri de produse foarte ușor, dacă instalezi extensia noastră Homepage Products, disponibilă pe Magento Connect.

3.       Poze de produse clare

Produsele ajută foarte mult utilizatorii să înțeleagă ceea ce cumpără. Pozele la o rezoluție proastă sau într-o lumină neclară nu îți avantajează produsele și chiar confuzează cumpărătorii. Acordă-le o atenție sporită! De asemenea, asigură-te că ai drept de publicare asupra pozelor (dacă le ai de la furnizorii tăi, ai acordul lor pentru a le publica?).

4.       Comunică mai bine – foloseste datele din Analytics

Încearcă să înțelegi cine îți vizitează magazinul. Ce vârste au? De unde vin? Care sunt cele mai accesate pagini? Află răspunsul pentru aceste patru întrebări și modelează-ți mesajele de pe prima pagină în funcție de acestea. Înțelege cine-ți sunt vizitatorii și cum se comportă pe site-ul tău!

5.       Call-to-action-uri

Nu uita să adaugi și butoane clare de „call-to-action”, prin care să-ți determini vizitatorii să intre în contact cu tine. Adaugă cel puțin 2 call-to-action-uri pe Homepage-ul tău, dar nu exagera (cu 10 asftel de mesaje cu siguranță îți vei speria vizitatorii). Identifică puncte commune cu clienții tăi (Reduceri, Cumpără acum, Află detalii, contactează-ne,…)

6.       Tipuri de scris

Nu folosi mai mult de 3 tipuri de font pe pagina ta. În schimb, joacă-te cu diferite dimensiuni ale scrisului și alege o paletă cromatică ce se potrivește cu cea a mărcii tale. Cu siguranță îți va însufleți site-ul.

Sursă poză

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Leave a Reply