Magento ne-a atras atentia inca de la inceput

Ca rezultat al muncii noastre suntem certificati Magento Professional Solutions Partner.

Serious Web Development

Decizia de a dezvolta o platforma e-commerce pentru afacerea ta te va ajuta cu siguranta sa cresti notorietatea companiei si sa generezi vanzari noi.Magento Silver Partner
Aici, la INNOBYTE, recomandam Magento pentru proiecte
e-commerce aflate la inceput de drum sau in proces de crestere. Platforma Magento e-Commerce ofera flexibilitatea de care orice afacere online are nevoie.
In plus, este usor de administrat, astfel incat ai mereu control asupra continutului front-end si back-end.

Am dezvoltat cu succes de-a lungul timpului peste 40 proiecte pe platforma Magento,
iar clientii nostri sunt foarte incantati de colaborarea cu un partener Magento Professional Solutions!

Un lucru bine facut din prima!

badge-frontend-devbadge-solution-specialistbadge-developer-plusAlegand INNOBYTE, economisesti bani, timp si eviti problemele ulterioare pentru ca solutiile noastre vor respecta intocmai specificatiile tale si vor fi livrate la termenul stabilit!
Tratam cu maxima seriozitate relatia cu clientii nostri si ne place sa lucram impreuna cu ei pentru construirea magazinului online perfect.

Serviciile noastre Magento

  • Dezvoltare Magento Personalizata
  • Integrare Design Magento
  • Integrare Completa Magento
  • Integrare ERP & CRM
  • Import Baze de Date
  • Integrare Module de Plata si Curier
  • Training pentru Administrare
  • Audit Site Magento

Echipa de experti Magento

In echipa noastra exista developeri certificati Mangeto Plus si  developeri certificati ZEND. Iubim provocarile si nu vom ezita sa dezvoltam si sa testam pana cand proiectul functioneaza la cote maxime!

Design cu impact

De la Homepage pana la Checkout, vizitatorii tai vor avea o experienta de navigare lipsita fara probleme. Toate elementele paginii vor coincide cu imaginea brandului tau, pentru a reflecta perfect ce inseamna afacerea ta si in online. Dezvoltam intotdeauna pe design responsive, astfel incat toti utilizatorii (de pe toate platformele) sa poata accesa site-ul si sa cumpere usor produsele. Asadar, poti conta pe noi si pentru servicii de m-commerce

Solutii Unice

Stim ca nevoile tale sunt unice, de aceea nu am oferit niciodata doua solutii identice. Credem in dezvoltarea de solutii personalizate potrivite perfect afacerii tale. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor tai o experienta online cat mai placuta. Suntem aici pentru a asigura succesul si evolutia siteului tau pe tot parcursul activitatii.

Extensii Magento

Daca ai nevoie sa adaugi functionalitati suplimentare magazinului tau Magento, avem solutia perfecta pentru tine! Pe shop.innobyte.com poti achizitiona extensiile noastre, dezvoltate cu maxima atentie, respectand standardele de programare Magento. Fiecare extensie raspunde nevoilor recurente pe care le-am identificat pe parcursul dezvoltarii proiectelor noastre.

Obtine o estimare a proiectului tau! Gratis! Contacteaza-ne