Construieste cu noi website-ul tau responsive

Design-ul responsive este o abordare ce tine mai mult de font-end development, adica adaptarea si adaptabilitatea site-ului pe orice dispozitiv. In acest fel, utilizatorul poate naviga pe un site cu un efort minim: nu este nevoit sa redimensioneze, sa dea scroll la infinit si are o experienta buna de pe orice dispozitiv!

Construieste varianta mobila a site-ului tau alaturi de specialistii INNOBYTE si ofera utilizatorilor tai posibilitatea de a naviga in voie!
Avem cunostintele si capacitatea de a crea design responsive extraordinar!

Tendintele consumatorilor de digital se schimba

Utilizatorii au tendinta de a utiliza mai multe dispozitive pentru navigarea online si este responsabilitatea ta (si a noastra) sa le oferi o experienta placuta. Cu ajutorul nostru poti construi un design responsive excelent pentru proiectul sau magazinul tau online. Trebuie doar sa te uiti putin in raportul tau Google Analytics si sa vezi care sunt dispozitivele de pe care ajung pe site utilizatorii. Ai sesizat bounce rate-ul mare de pe dispozitivele mobile? Trebuie sa faci cat mai placute vizitele clientilor pe paginile tale!

Rapoartele arata ca atunci cand vine vorba de navigarea de pe dispozitivele mobile, 31% din totalul traficului vine de pe dispozitive mobile din Marea Britanie, 47% din Australia, 40% din Brazilia si 34% din Coreea de Sud. De asemenea, s-a constatat faptul ca o tableta aduce acelasi trafic ca 4 smartphone-uri. Companiile trebuie sa fie receptive la nevoile vizitatorilor!

Construieste cu noi website-ul tau responsive!

Nu rata ultimele trenduri din tehnologie! Fa site-ul tau mobile si capata mai multa vizibilitate si trafic de calitate!

Web Design Responsive

Aplicatii native pentru iOS si Android

Consultanta, management de proiect & user experience

Focus pe usability

Retina Display

Testare pentru Controlul Calitatii

Identitate consistenta de brand

Intelegem eforturile tale pentru construierea unui brand puternic pentru companie. Ne vom da toata silinta sa respectam regulile de brand in tot ce tine de design. In acest fel, compania ta va avea acelasi “look & feel” pe dispozitive diferite dar continutul va fi usor de citit si dat mai departe. 

Experienta de utilizare impecabila

Utilizatorii tai se vor bucura de o experienta fara erori, indiferent de dispozitivul folosit. Construim site-uri excelente care vor face utilizarea lor de catre clienti usoara si placuta. De retinut: o singura experienta proasta la navigare este suficienta pentru a face un utilizator sa nu se mai intoarca!

M-commerce de succes!

Valoarea incasarilor din M-commerce (mobile commerce) a atins 25 de milioane de dolari in anul 2012, o rata de crestere de 68%! Pe masura ce oamenii devin tot mai mobili se modifica si comportamentul lor de cumparare: cu siguranta vor vrea sa vada si sa verifice mai multe detalii chiar daca sunt in interiorul magazinului tau fizic!

Aplicatii mobile interesante

Avem cunostintele necesare pentru a face aplicatii mobile performante pentru iOS si Android. Ideile tale se vor transforma in aplicatii mobile ce vor raspunde nevoilor si cerintelor clientilor tai! Asa ca nu ezita sa ne contactezi si sa ne ceri o oferta personalizata! 

Obtine o estimare a proiectului tau! Gratis! Contacteaza-ne