• We are trusted partners of:
Offline

Innobyte la Business B1

By March 25, 2013 No Comments

Duminică, pe 24 martie 2013, am avut plăcerea  de a fi invitați în cadrul emisiunii Business B1, difuzată pe B1 TV.

Ana Maria Țepuș,  prezentatoarea acestei emisiuni, ne-a invitat pentru a discuta despre activitatea Innobyte și eforturile pe care echipa noastră le depune în dezvoltarea de magazine online (serios web development, așa cum spune și sloganul nostru).

Pentru a înțelege mai bine povestea noastră, i-am invitat, înainte de emisiune, să petreacă o zi cu noi, la sediul nostru din Bd. Regiei. Au fost plăcut suprinși să afle că media  de vârstă se situează undeva la 25 de ani și le-a plăcut să vadă tineri cu degete agile pe tastaturi, cu linii lungi de cod pe monitoarele lor. Ne-au suprins codând, având ședințe  cu clienții noștri, dar și relaxându-ne (după cum bine-cunoașteți sala noastră de relaxare de pe Facebook).

Pentru a cunoaște mai bine echipa noastră, Ana Maria a discutat la sediul nostru cu Rareș, CTO, Mihaela, Development Manager, Cătălin, Project Manager și Gabriel, Team Leader.

15

În platoul B1 TV, am avut parte de o discuție liberă pe tema „Afacerile online, mai sigure decât cele clasice”. Rareș, reprezentantul Innobyte, a discutat cu Mirela Bucovicean, Proprietar Molecule-F, Daniel Nicolescu, Director General PayU și Claudiu Vrînceanu, Redactor-șef wallstreet.ro despre potențialul de afaceri al mediului online.

11

Dacă v-am făcut curioși, vă invităm să urmăriți înregistrarea aici.

Mulțumim Ana Maria Ţepuş, realizator B1 Business, și Daniela Lungu, producător general, pentru invitație!

INNOBYTE

Author INNOBYTE

More posts by INNOBYTE

Leave a Reply